jueves, 14 de noviembre de 2013

Festa d'inici d'assajos de 'Refugi a les Rocoses'Amics i amigues,

Ens complau convidar-vos a la festa d'inici d'assajos de l'obra REFUGI A LES ROCOSES, una comèdia dramàtica mooooolt maldestre que s'estrenarà al VERSUS TEATRE de Barcelona el dijous 30 de gener.

La festa se celebra aquest diumenge 17 de novembre de lluna plena al DIETRICH Cafè (Consell de Cent, 255 cantonada amb Aribau) a partir de les 19.30 h. amb l'equip al complert per presentar-vos el TRAILER que hem rodat, entre d'altres actuacions i sorpreses que us estem preparant amb candeletes.

Presentarà l'acte la nostra fada madrina MONT PLANS.

Cobrarem un preu simbòlic per l'entrada de 5 euros que anirà directament a les despeses que s'estan generant de producció, ja que no comptem, de moment, amb cap suport econòmic més enllà de la feina que està posant tot l'equip des del primer dia.

Les 20 primeres persones que hi arribin obtindran un obsequi ROCOSERO especialment dissenyat per a l'ocasió.

Per si voleu anar fent boca, us adjuntem un dossier amb imatges i el link del nostre superteaser:

vimeo.com/79317449

Aquesta festa compta amb el suport de DIETRICH Cafè, TARANTINA partys, Bollo&Butter, 140comunicació, VERSUS Teatre i La Galleteria.

Ens fa molta il·lusió poder compartir tot això amb vosaltres! Què, us animeu? Ens divertirem i al final acabarem ballant!

Us hi esperem!

Laura Freijo & the rest of the rockett's team

P/D. Si esteu interessats en col·laborar igualment, però no podeu assistir a la festa, escribiu-nos a info@bohemias.cat.Amigos y amigas,

Nos complace invitaros a la fiesta de inauguración de ensayos de la obra REFUGI A LES ROCOSES (REFUGIO EN LAS ROCOSES) una comedia dramática muuuuuy torpe que se estrenará en el VERSUS TEATRE de Barcelona el jueves 30 de enero.

La fiesta se celebra este domingo 17 de noviembre de luna llena en la Sala DIETRICH (Consell de Cent cantonada amb Aribau) de Barcelona a partir de les 19.30 h. con el equipo del montaje al completo para presentaros el TRAILER que hemos rodado, más otras actuaciones y sorpresas que os estamos preparando.

Presentará el acto nuestra hada madrina MONT PLANS.

Cobraremos un precio simbólico de 5 euros que irá a parar íntegramente a los gastos que está generando la producción, ya que no contamos, de momento, con ninguna aportación económica más allá del trabajo que cada miembro del equipo está poniendo desde el primer día.

Las 20 primeras personas que lleguen obtendrán un obsequio ROCOSERO especialmente diseñado para la ocasión.

Por si queréis ir picando algo, os adjuntamos un dossier con imágenes y el el link de nuestro superteaser:

vimeo.com/79317449

Esta fiesta cuenta con el apoyo de SALA DIETRICH, TARANTINA partys, Bollo&Butter, 140comunicació, VERSUS Teatre y La Galleteria.

Nos hace mucha ilusión compartir todo esto que ya estamos viviendo con vosotros! ¿Qué, os animáis? ¡Nos divertiremos y al final acabaremos bailando!

¡Os esperamos!

Laura Freijo & the rest of the rockett's team

P/D. Si estáis interesados en colaborar igualmente, pero no podéis asistir a la fiesta, escribidnos a info@bohemias.cat(*) Foto de las Rocosas en Canadá de Mónica Caldeiro

No hay comentarios:

Publicar un comentario