martes, 12 de noviembre de 2013

Passin i vegin



Refugi a les Rocoses és una comèdia tosca que narra les desventures de tres amigues durant un cap de setmana delirant a un refugi a les muntanyes Rocoses.

El que comença com una celebració d'aniversari pròpia d'una sitcom s'acaba convertint en un thriller esperpèntic de trets psicològics que transita pel gènere fantàstic sense deixar de banda les personalitats absolutament reconeixibles d'aquestes tres dones que afronten els quaranta amb més dubtes que respostes, amb més misèria personal que glòria.

Durant aquest cap de setmana esbojarrat, Amy, Diane i Gina, realitzaran un viatge alucinant que les transformarà per sempre.

Refugi a les Rocoses és un peculiar cant a l'amistat entre unes dones que busquen el secret de la felicitat des de una recerca maldestre, a moments desesperada, a moments plena de tendresa i a moments violenta. Una recerca que a la fi, després de malsons, rebuig, sang vessada, disputes i reconciliacions les conduirà a un nou estat en sintonia amb allò que sempre han volgut ésser però mai s'han atrevit a reclamar.

Humor, intriga i amor incondicional per a una comèdia bruta plena de moments sorprenents, impossibles i absolutament hilarants. 

(*) Foto rodatge trailer, Óscar Chocano.
Diumenge, 3 de novembre 2013

No hay comentarios:

Publicar un comentario